Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Collections in this community
-
Bildiri Koleksiyonu [0]
Proceeding Collection -
Kitap Bölümü Koleksiyonu [2]
Book Chapter Collection -
Makale Koleksiyonu [2]
Article Colection
Recent Submissions
-
Cultural heritage of Kütahya and its importance in tourism
(Peter Lang AG, 2021)Cultural heritage of Kütahya and its importance in tourism -
The role of culinary heritage in tourism destination marketing
(Peter Lang AG, 2021)The role of culinary heritage in tourism destination marketing -
Eminönü’nde (İstanbul) balık ekmek yeme deneyimleri
(Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2019)Yerli ve yabancı turistler tarafından sıklıkla tercih edilen Eminönü’nde önemli bir sokak lezzeti olan balık ekmek; destinasyon kimliğinin oluşmasında ve destinasyonun pazarlanmasında önemli bir çekicilik unsurudur. Bu ... -
Food-Related Barriers to Gastronomy and Tourism: The Role of Food Allergies and Diet Preferences
(Manas Journal of Social Studies, 2020)The increasing number of tourists with food allergies and different eating preferences triggers a wide array of problems within the gastronomy and tourism service establishments. Thus the needs to understand the behavior ...